Menu
Your Cart

Jeugdballen

SD Teamsport is verdeler van een uitgebreid programma in Derbystar ballen. De Duitse modellen die wij

standaard leveren kennen een andere benaming maar zijn identiek aan de bekende Nederlandse varianten die bij de meeste

verenigingen in gebruik zijn. Daarnaast is het programma breder en zeer aantrekkelijk geprijsd.


Training Bal Derbystar Brillant Light TT/DB Wit/Groen/Blauw - Maat 4
-25 %
Brand: Derbystar
Top trainingbal uit de bekende Nederlandse Classic TT reeks.Deze Brillant TT bal word gebruikt als wedstrijd- of trainings bal voor de jeugd en is geschikt voor alle weersomstandigheden.Maat 4Light balPerfecte speel eigenschappenVoor alle weersomstandighedenHandgestiktPerfecte ronding32 panelsHigh-T..
€29,95 €39,95
Excl. BTW:€24,75
Training Bal Derbystar Brillant Light TT/DB Wit/Groen/Blauw - Maat 5
-25 %
Brand: Derbystar
Top trainingbal uit de bekende Nederlandse Classic TT reeks.Deze Brillant TT bal word gebruikt als wedstrijd- of trainings bal voor de jeugd en is geschikt voor alle weersomstandigheden.Maat 5Light balPerfecte speel eigenschappenVoor alle weersomstandighedenHandgestiktPerfecte ronding32 panelsHigh-T..
€29,95 €39,95
Excl. BTW:€24,75
Training Bal Derbystar Brillant SuperLight TT/DB Wit/Groen/Rood - Maat 3
-25 %
Brand: Derbystar
Top trainingbal uit de bekende Nederlandse Classic TT reeks.Deze Brillant TT bal word gebruikt als wedstrijd- of trainings bal voor de jeugd en is geschikt voor alle weersomstandigheden.Maat 3Super Light balPerfecte speel eigenschappenVoor alle weersomstandighedenHandgestiktPerfecte ronding32 panels..
€29,95 €39,95
Excl. BTW:€24,75
Training Bal Derbystar Brillant SuperLight TT/DB Wit/Groen/Rood - Maat 4
Nieuw -25 %
Brand: Derbystar
Top trainingbal uit de bekende Nederlandse Classic TT reeks.Deze Brillant TT bal word gebruikt als wedstrijd- of trainings bal voor de jeugd en is geschikt voor alle weersomstandigheden.Maat 4Super Light balPerfecte speel eigenschappenVoor alle weersomstandighedenHandgestiktPerfecte ronding32 panels..
€29,95 €39,95
Excl. BTW:€24,75
Training Bal Derbystar Brillant SuperLight TT/DB Wit/Groen/Rood - Maat 5
Nieuw -25 %
Brand: Derbystar
Top trainingbal uit de bekende Nederlandse Classic TT reeks.Deze Brillant TT bal word gebruikt als wedstrijd- of trainings bal voor de jeugd en is geschikt voor alle weersomstandigheden.Maat 5Super Light balPerfecte speel eigenschappenVoor alle weersomstandighedenHandgestiktPerfecte ronding32 panels..
€29,95 €39,95
Excl. BTW:€24,75
Training Bal Derbystar Atmos Light AG Wit/Oranje/Blauw (kunstgras) - Maat 4
Nieuw -24 %
Brand: Derbystar
Prima kunstgras trainingbal voor de jeugd voor alle weersomstandigheden.Deze Atmos bal word gebruikt als trainings bal voor de jeugd en is geschikt voor alle weersomstandigheden op met name kunstgras.Maat 4Light balt.b.v. kunstgrasPrima speel eigenschappenVoor alle weersomstandighedenHandgestiktPerf..
€24,95 €32,95
Excl. BTW:€20,62
Training Bal Derbystar Atmos Light AG Wit/Oranje/Blauw (kunstgras) - Maat 5
Nieuw -24 %
Brand: Derbystar
Prima kunstgras trainingbal voor de jeugd voor alle weersomstandigheden.Deze Atmos bal word gebruikt als trainings bal voor de jeugd en is geschikt voor alle weersomstandigheden op met name kunstgras.Maat 5Light balt.b.v. kunstgrasPrima speel eigenschappenVoor alle weersomstandighedenHandgestiktPerf..
€24,95 €32,95
Excl. BTW:€20,62
Training Bal Derbystar Atmos Super Light AG Wit/Oranje/Rood (kunstgras) - Maat 3
Nieuw -24 %
Brand: Derbystar
Prima kunstgras trainingbal voor de jeugd voor alle weersomstandigheden.Deze Atmos bal word gebruikt als trainings bal voor de jeugd en is geschikt voor alle weersomstandigheden op met name kunstgras.Maat 3Super Light balt.b.v. kunstgrasPrima speel eigenschappenVoor alle weersomstandighedenHandgesti..
€24,95 €32,95
Excl. BTW:€20,62
Training Bal Derbystar Atmos Super Light AG Wit/Oranje/Rood (kunstgras) - Maat 4
Nieuw -24 %
Brand: Derbystar
Prima kunstgras trainingbal voor de jeugd voor alle weersomstandigheden.Deze Atmos bal word gebruikt als trainings bal voor de jeugd en is geschikt voor alle weersomstandigheden op met name kunstgras.Maat 4Super Light balt.b.v. kunstgrasPrima speel eigenschappenVoor alle weersomstandighedenHandgesti..
€24,95 €32,95
Excl. BTW:€20,62
Training Bal Derbystar Atmos Super Light AG Wit/Oranje/Rood (kunstgras) - Maat 5
Nieuw -24 %
Brand: Derbystar
Prima kunstgras trainingbal voor de jeugd voor alle weersomstandigheden.Deze Atmos bal word gebruikt als trainings bal voor de jeugd en is geschikt voor alle weersomstandigheden op met name kunstgras.Maat 5Super Light balt.b.v. kunstgrasPrima speel eigenschappenVoor alle weersomstandighedenHandgesti..
€24,95 €32,95
Excl. BTW:€20,62
Training Bal Derbystar Apus Light Wit/Geel/Blauw - Maat 4
Nieuw -23 %
Brand: Derbystar
Standaard trainingbal voor de jeugd voor alle weersomstandigheden.Deze Apus bal word gebruikt als trainings bal voor de jeugd en is geschikt voor alle weersomstandigheden.Maat 4Light balFIFA BASIC ApprovedPrima speel eigenschappenVoor alle weersomstandighedenHandgestiktPerfecte ronding32 panelsHigh-..
€22,95 €29,95
Excl. BTW:€18,97
Training Bal Derbystar Apus Light Wit/Geel/Blauw - Maat 5
Nieuw -23 %
Brand: Derbystar
Standaard trainingbal voor de jeugd voor alle weersomstandigheden.Deze Apus bal word gebruikt als trainings bal voor de jeugd en is geschikt voor alle weersomstandigheden.Maat 5Light balFIFA BASIC ApprovedPrima speel eigenschappenVoor alle weersomstandighedenHandgestiktPerfecte ronding32 panelsHigh-..
€22,95 €29,95
Excl. BTW:€18,97
1 - 12 van 25 (3 pagina's)